Cosmetische behandelingen

Wil je van die diepe fronsrimpel of die ellendige kraaienpootjes? Dit kan bij NigelMacDonald Clinics aan de oude kijk in het jatstraat. Hier voert Drs. Edward Berends gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met botox en fillers diverse cosmetische behandelingen uit. Dit is al lang niet meer alleen voor vrouwen, mannen gaan ook steeds vaker aan de botox.

Edward Berends (BIG: 29049868601) is gediplomeerd arts en met als specialisme onder meer cosmetisch arts. Edward heeft ruime ervaring in de cosmetische geneeskunde.

Drs. Edward Berends is vrijdag 30 november aanwezig. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, neem hiervoor contact met ons op of plan uw afspraak in via onze online agenda.

Rimpels behandelen met botox

 

Botox wordt al jaren gebruikt voor diverse medische toepassingen. Botuline is een spierontspanner, waarmee het geschikt is om neurologische aandoeningen te behandelen. Later is ontdekt dat Botuline eveneens kon worden gebruikt om rimpels te verwijderen. Door Botuline te injecteren trekken de spiertjes in het gezicht niet meer samen waardoor de mimiek in het gezicht verzacht.

 

Hoe werkt Botuline?

 

De voornaamste regio's welke behandeld kunnen worden met en botuline zoals bocouture, botoxof azzalure.

Rimpels behandelen met botox – de voornaamste regio’s.

Sommige rimpels in het gelaat ontstaan door het aanspannen van spiertjes vlak onder de huid. Dit is bijvoorbeeld het geval bij de verticale fronsrimpels tussen de wenkbrauwen, de horizontale voorhoofdrimpels en de kraaienpootjes. Deze spiertjes zijn dan vaak door herhaaldelijk samentrekken overactief geworden. Vaak zie je dan zelfs in rust dat de spierbuik gespannen is.

 

Rimpels verwijderen zonder operatie!

 

Botuline wordt in deze overactieve spiertjes gespoten en blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, waardoor de spier minder goed zal samentrekken en ontspant. Doordat de huid die boven deze spieren ligt niet meer dagelijks in een plooi wordt gevouwen, zal deze zich langzaam ook ontvouwen en zullen bestaande rimpels verdwijnen. Een operatie is daarom niet nodig.

 

Resultaten van botoxbehandelingen

 

Na de dag van inspuiting duurt botox werkinghet ongeveer 14 dagen totdat de botuline goed in de spieren is ingewerkt. Hierna houdt het ontspannende effect gemiddeld 3-4 maanden aan, daarna neemt de werking van de Botuline af en de kracht van de spiertjes weer toe. Het is hierbij belangrijk te beseffen dat hoe minder gelegenheid de spier krijgt om weer samen te trekken en hierdoor te groeien, hoe beter. Een dunne, ontspannen spier blijft met elke opeenvolgende dosis botuline steeds langer ontspannen tot een maximum van 6 tot 8 maanden. Het is dan ook aan te raden om vooral in het begin de behandeling met Botuline elke 3 maanden te herhalen.

Buy now
Boek