actie-vrijblijvende-intake

reserveer-online

Klik hier voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek


 

 

Denkt u erom dat:

1. U bent zelf verantwoordelijk bent voor uw afspraken. U kunt zelf uw afspraken maken, wijzigen of annuleren via de online agenda.
2 . Afspraken enkel via de online agenda mogen worden geannuleerd uiterlijk 24 uur van tevoren. Hierna is het niet meer mogelijk uw afspraak te annuleren.
3. Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem, u kunt uw wachtwoord laten emailen naar uw email adres als u inlogt bij 1afspraak.nl als u klikt op “wachtwoord vergeten” bij het inloggen.
4. Als u een afspraak eruit probeert te halen, maar dit lijkt niet mogelijk te zijn komt het omdat het binnen 24 uur voor uw afspraak is. Een nieuwe afspraak maken en een opmerking erbij toevoegen dat de andere mag vervallen is onjuist en kunnen wij helaas niet accepteren.
5. Annuleringen kunnen niet telefonisch of via de mail gedaan worden, enkel via de online agenda uiterlijk 24 uur van tevoren, hierna zullen wij annuleringskosten in rekening brengen m.u.z. van vrijblijvende intakegesprekken, wel vragen we respect voor de tijd die wij voor u reserveren.
6. Wij maken geen uitzonderingen op ons annuleringsbeleid, op deze manier kunnen wij u onze scherpe prijzen blijven bieden.

Buy now
Boek