Actie tatoeage verwijderen

Actie tatoeage verwijderen bij NigelMacDonald Clinics

Heeft u een tatoeage waar u vanaf wilt? Bij NigelMacDonald Clinics kunnen wij u helpen en met onze huidige actie kan het ook nog betaalbaar!

Hoe verwijderen wij een tatoeage?

Het verwijderen van tatoeages gebeurt met behulp van de pigmentlaser. Onze Q-switched Nd yag laser produceert een zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (532 tot 1064 nm). Deze lichtbundel gaat door de bovenste huidlaag heen en bereikt op ongeveer 1,5 à 2mm diepte de ingekapselde inkt. De zeer korte laser impuls veroorzaakt een explosie van energie in de inkt van de tatoeage waardoor alléén de inkt opgewarmd wordt. Door het “laser shot” wordt de inkapseling van de inktdeeltjes opengebroken, de inktdeeltjes worden hierdoor steeds verder vergruist in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte inktdeeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd.

Het intake gesprek

Wanneer u als nieuwe cliënt bij ons komt, is een intake gesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Daarnaast wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn, welke resultaten u kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijgt u informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. De kosten voor een intake gesprek zijn kosteloos.

Voor de behandeling

Er is geen speciale voorbehandeling nodig, wel adviseren we 4 weken voor de eerste behandeling niet te zonnen(banken) of gebruik te maken van bruiningscrèmes, dan wel te harsen in het gebied dat u behandelt wilt hebben.

De behandeling

Een behandeling gebeurt doorgaans zonder verdoving. Het voelt als korte speldenprikjes in de huid en kan gevoelig of pijnlijk zijn. Elke 8 weken kan behandelt worden.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de pijn nog even aanhouden. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. Het gevoel is te vergelijken met zonverbranding en kan bij behandeling van een groter gebied enkele uren aanhouden.
De huid wordt na de behandeling eerst wit. Dit is een teken dat het pigment wordt verdampt. Vervolgens wordt het rood en treedt er zwelling op, dit verdwijnt na dertig tot zestig minuten weer. In enkele gevallen kunnen de laserstralen zo sterk zijn dat er onmiddellijk kleine puntbloedinkjes optreden. Deze bloedinkjes zijn onschuldig en helen snel.
Soms ontstaan er kleine blaren op de behandelde huid. Deze bevatten helder weefselvocht. De blaren zullen vanzelf indrogen en een korstje vormen. Het is beter om ze niet door te prikken.

Actie prijzen

Vermeld bij uw intake gesprek dat u gebruik wilt maken van de jubileum Actieprijzen.

Prijzen gaan op basis van het oppervlakte van de tatoeage.
• Grotere oppervlakten in overleg

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen wisselt sterk per persoon, elke huid en pigmentstoffen in de inkt van de tatoeage zijn anders. Daardoor zijn er gemiddeld tussen de 5 en 12 behandelingen nodig. Het aantal behandelingen dat u nodig zal hebben, is voorafgaand aan de behandeling moeilijk te voorspellen en is afhankelijk van het onderstaande:

  • De kleur van het pigment in de inkt
  • De soort kleurstof die gebruikt is
  • Diepte van de tatoeage
  • Of de tatoeage in vetweefsel is gezet of niet
  • Of de tatoeage door een amateur of een professional is aangebracht
    Amateur tatoeages gemiddeld 4 tot 6 behandelingen professionele tatoeages gemiddeld 5 tot 12 behandelingen
  • De tijd dat de tatoeage in de huid zit, hoe ouder de tatoeage is hoe minder behandelingen er nodig zullen zijn, omdat die vaak al een deel verkleurd zijn
  • Hoeveel water u drinkt na de behandeling
  • De kleuren zwart, wit, paars en donkerblauw zijn goed te behandelen De kleuren roze, rood, geel, oranje en groen zijn moeilijker te verwijderen

Hoewel wij vele tatoeages succesvol hebben verwijderd, kan er nooit 100% garantie worden gegeven dat de tatoeage bij iedereen volledig verdwijnt.
Let wel, in praktisch alle gevallen verdwijnt de tatoeage helemaal.
Dit heeft o.a. ook te maken met de metaal oxides die gebruikt werden in de pigment van de inkt, bij tatoeages van vóór 2005. Deze metalen werden gebruikt om de tatoeage voor een lange tijd kleurecht te houden. Vanaf Januari 2005 mogen er geen zware metalen meer gebruikt worden in de inkt. Deze worden moeilijker verwijderd door het lymfesysteem.

 

Bel mij terug

Buy now
Boek