Verwijderactie

Heeft u een tatoeage waar u vanaf wilt? Bij NigelMacDonald Clinics kunnen wij u helpen met onze unieke introductie aanbieding!

Hoe verwijderen wij een tatoeage? Het verwijderen van tatoeages gebeurt met behulp van de pigmentlaser. Onze Q-switched Nd yag laser produceert een zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (532 tot 1064 nm). Deze lichtbundel gaat door de bovenste huidlaag heen en bereikt op ongeveer 1,5 à 2mm diepte de ingekapselde inkt. De zeer korte laser impuls veroorzaakt een explosie van energie in de inkt van de tatoeage waardoor alléén de inkt opgewarmd wordt. Door het “laser shot” wordt de inkapseling van de inktdeeltjes opengebroken, de inktdeeltjes worden hierdoor steeds verder vergruist in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte inktdeeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd.

De intake
Wanneer u als nieuwe cliënt bij ons komt, is een intake gesprek altijd nodig. In dit gesprek komt namelijk alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft. Daarnaast wordt besproken hoeveel behandelingen nodig zijn, welke resultaten u kunt verwachten, wat de kosten zullen zijn en krijgt u informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. De kosten voor een intake gesprek zijn kosteloos.

Voor de behandeling
Er is geen speciale voorbehandeling nodig, wel adviseren we 4 weken voor de eerste behandeling niet te zonnen(banken) of gebruik te maken van bruiningscrèmes, dan wel te harsen in het gebied dat u behandelt wilt hebben.

De behandeling
Een behandeling gebeurt doorgaans zonder verdoving. Het voelt als korte speldenprikjes in de huid en kan gevoelig of pijnlijk zijn. Elke 8 weken kan behandelt worden.

Na de behandeling
Na de behandeling kan de pijn nog even aanhouden. Daarom wordt de behandelde plek na de behandeling goed gekoeld. Het gevoel is te vergelijken met zonverbranding en kan bij behandeling van een groter gebied enkele uren aanhouden.
De huid wordt na de behandeling eerst wit. Dit is een teken dat het pigment wordt verdampt. Vervolgens wordt het rood en treedt er zwelling op, dit verdwijnt na dertig tot zestig minuten weer. In enkele gevallen kunnen de laserstralen zo sterk zijn dat er onmiddellijk kleine puntbloedinkjes optreden. Deze bloedinkjes zijn onschuldig en helen snel.
Soms ontstaan er kleine blaren op de behandelde huid. Deze bevatten helder weefselvocht. De blaren zullen vanzelf indrogen en een korstje vormen. Het is beter om ze niet door te prikken.

Prijzen
Nieuwsbrief Actie:
Prijzen zijn gaan op basis van het oppervlakte van de tatoeage.

Pakketten zijn voor 1 jaar elke 7 weken behandeld worden.Pakketten zijn voor 1 jaar elke 7 weken behandeld worden.

Pakket A Tot en met 4cm oppervlakte ……….…99,99
Pakket B Tot en met 25cm oppervlakte……..…279,99
Pakket C Tot en met 50cm oppervlakte……..…349,99
Pakket D Tot en met 100cm oppervlakte………399,99
Pakket E Tot en met 150cm oppervlakte…….…489,99
Pakket F Tot en met 200cm oppervlakte……..…534,99
Pakket G Tot en met 225cm oppervlakte….……549,99

  • Grotere oppervlakten in overleg
    Vermeld bij het intakegesprek dat u gebruik wilt maken van de Nieuwsbrief Actie. Indien u dit niet doet kunt u geen gebruik maken van deze actieprijzen.

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van de volgende factoren:
• Kleur: Het licht van de laser wordt zeer goed geabsorbeerd door de kleuren zwart, paars en donkerblauw. De kleuren rood, roze, geel, oranje en groen reageren minder goed of niet.
• Diepte: Oppervlakkige tatoeages verdwijnen sneller dan dieper gelegen tatoeages.
• Leeftijd van de tatoeage: Hoe ouder de tatoeage hoe minder behandelingen er nodig zijn.
• Professioneel aangebrachte tatoeages hebben over het algemeen zes tot veertien behandelingen nodig. Amateurtatoeages kunnen meestal in drie tot zes behandelingen worden verwijderd.

Risico’s
Bij naleving van de voorzorgsmaatregelen treden normaal gesproken geen littekens op. Bij een donkere huid kan de behandelde huid soms donker verkleuren. In het algemeen verdwijnt deze ‘hyperpigmentatie’ vanzelf na drie tot zes maanden. In zeldzame gevallen is het echter blijvend.
Bij sommige patiënten blijft het behandelde huiddeel lichter dan de omringende huid. Deze ‘hypopigmentatie’ verdwijnt ook meestal na drie tot zes maanden. In zeldzame gevallen kan deze bijwerking ook blijvend zijn. Mensen met donkere huidtypes lopen een groter risico op blijvende pigmentvlekken. Daarom kan besloten worden dat behandeling niet mogelijk is.

 

Buy now
Boek