portfolio/mooi-ontharen/

Weg met overbeharing

De meeste mensen hebben in meer of mindere maten te maken met ongewenste haargroei. Vervelend, want ontharen vergt veel tijd en geld en moet regelmatig worden bijgehouden om een glad en mooi resultaat te behouden.

Wij bieden u de mogelijkheid definitief af te rekenen met deze ongewenste haargroei door middel van IPL technologie. IPL staat voor “Intense Puls Light”en is een methode waarbij door middel van lichtflitsen ongewenste haargroei tot een verleden behoort. De behandel methode is pijnloos en kan toegepast worden voor vrijwel iedere vorm van haargroei van oksels tot benen. We hebben verschillende combinatie pakketten en ONBEPERKT IPL pakketten, kijk hiervoor bij het onderstaande kopstuk.

Het menselijke haar groeit in 3 fases. De eerste fase is de anagenefase, hier ontstaat het haarzakje en alleen in deze fase kan de definitieve ontharing effectief plaatsvinden. Afhankelijk van het lichaamsgebied, uw haargroei en huid kunnen we tussen de 5-20% van de haarwortels vernietigen per behandeling, daarom zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een gemiddeld lichaamsdeel, voor het gezicht zijn gemiddeld 12 behandelingen vereist. Gemiddeld gaat u na 4-5 behandelingen resultaten zien, hiervoor ziet u geen resultaat. Indien u de kuur niet afmaakt blijft nog steeds een percentage haar groeien wat betekent dat u nog steeds zult moeten scheren, epileren of harsen.

VOORBEREIDINGEN EN CONTRA INDICATIES

Een dag voor de behandeling  dient u de te behandelen zone zorgvuldig te scheren (niet epileren, harsen of andere ontharing methodes gebruiken) in eventueel gewenste model. Daarnaast mag u op de dag van de behandeling geen crèmes, oliën, deodorant, parfum of scrubmiddel gebruiken. Dit voorkomt irritatie van de huid en geeft de specialist een goed beeld van wat uw wens is. Samen met uw behandelend specialiste maakt u daar een exacte afspraak over. Indien u een actie combinatie pakket van meerdere behandelingen koopt kunnen onder geen omstandigheden bedragen worden geretourneerd. We gaan met u in overleg over alternatieve oplossingen.

Voorbereidingen voor een IPL behandeling.

Voor een IPL behandeling zijn er een aantal voorbereidingen die u thuis kunt verrichten. Hieronder staan de volgende voorbereidingen.

 •    Gelieve 1 dag voor de IPL behandeling  de behandelzone scheren in evtueel gewenste vorm en geen producten aan te brengen.
 •    U mag niet harsen, epileren of andere methodes gebruiken om de haren te verwijderen gedurende de gehele kuur met uitzondering van scheren.
 •    Hygiene is verplicht.
 •    48 uur voor de IPL behandeling mag de huid niet geschrubd worden.
 •    Op de dag van de IPL behandeling mogen er geen crèmes, oliën, deodorant of parfum de behandelende huid bevinden.
 •    De huid mag 30 dagen voor de IPL behandeling niet blootgesteld worden aan sterk zonlicht of zonnebank.
 •    24 uur voor de IPL behandeling geen alcohol of drugs gebruiken.
 •    Gebruik 3 dagen voor de behandeling geen aspirines gebruiken.
 •   4 weken van tevoren niet zonnebanken of epileren of harsen of andere ontharings methoden toepassen.
 •   Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig voor het lichaam en 12 voor het gezicht.
 •  Duurzame onthaar behandelingen voeren wij uit vanaf 18 jaar.
 •    Als u medicijnen gebruikt is het verstanding om de naam van het medicijn op te schrijven of het doosje mee te nemen naar de 1e IPL behandeling.
 • Bij zwangerschap of kanker (ook in het verleden) behandelen wij preventief niet zonder toestemming van uw huisarts.
 •    Indien u epilepsie, een pacemaker of hart of vaatziekten hebt kunnen wij u niet behandelen.
Buy now
Boek