Actie huidverbetering

 

Jubileumactie huidverbetering

 Wij bestaan dit jaar 5 jaar en dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ook de huidverbetering hebben wij scherp geprijst!

Ben je nou niewsgierig naar de mogelijkheden van microdermabrasie? Maak dan gebruik van onze introductie aanbieding voor een bedrag van slechts 24,99!

Deze actie kan ook als cadeaubon gegeven worden!

Beauty Center

Of u op zoek bent naar een snelle effectieve huidverbeterende behandeling zoals de microdermabrasie Authentic behandeling of een luxe behandeling inclusief massages, masker en het epileren en verven van uw wenkbrauwen, bij ons is alles mogelijk. Al onze behandelingen zijn gebaseerd op huidverbetering in combinatie met ontspanning. Weet u niet welke behandeling het meest geschikt voor u is? Kies dan voor een "vrijblijvend intakegesprek" of een "huid analyse met eerste behandeling", we zullen dan kijken welke behandeling aansluit bij uw huid.

Wat is huidverbetering?

Huidverbetering willen we allemaal, maar hoe weet je of je crème of welke behandeling ook echt huidverbeterend werkt? Een behandeling of crème werkt huidverbeterend als de conditie van je huid verbetert. Elke huid is anders en elke huid heeft andere behoeftes, het is daarom ontzettend belangrijk dat je eerst een huidanalyse laat doen door onze huidspecialisten bij NigelMacDonald Beauty Clinics. Zij kan dan precies beoordelen wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Wanneer je ouder wordt verslechtert de conditie van je vezels, juist dan heb je speciale werkstoffen nodig die ervoor zorgen dat vezels weer opbouwen en sterker worden. Deze collageen en elastine vezels bevinden zich in de diepere huidlagen. Onze huidverbeterende producten bevatten vitamines, mineralen, zuren en speciale werkstoffen.

Huidverbetering en Anti-Aging.

Ook wanneer je bijvoorbeeld veel stress hebt of hormonale schommelingen in je huid kun je door middel van de juiste behandeling en crème je huid verbeteren. Er zijn heel veel verschillende soorten crèmes te koop en de 1 belooft nog meer dan de andere. Het gevaar is dat er veel crèmes zijn die alleen oppervlakkig werken en als we echt de huid willen verbeteren moeten de ingrediënten dieper in de huid komen, dit doen we met verschillende op uw huid afgestemde behandelingen i.c.m. speciale apparatuur en producten.

Huidanalyse en behandelingen

NigelMacDonald Beauty Clinics biedt verschillende behandelingen om rimpels aan te pakken, een geïrriteerde acne huid te kalmeren, een rokershuid te verfrissen of uw al prachtige gezicht nog meer te laten stralen. Van ‘klassieke’ schoonheidsbehandelingen tot behandelingen met zeer geavanceerde apparatuur, van microdermabrasie huidpeelings, zuurstofbehandelingen tot  aan unieke radiogolven om collageengroei te stimuleren; wij hebben het allemaal in huis!

Wij bieden verschillende behandelingen aan onder ons unieke concept. Na inmiddels duizenden behandelingen te hebben uitgevoerd weten we dat resultaten tellen. Daarom gaan wij bijvoorbeeld eerst een huidanalyse met onder andere onze meetapparatuur. Zo weten we precies wat verbetering verdiend. Op basis van deze resultaten, tezamen met uw eigen wensen, stellen wij een behandelingskuur voor.

Wij hebben slechts twee aanvullende mogelijkheden om nog sneller meer resultaten te bereiken indien u dit wenst. Als eerste hebben we de The Cure Intensifiers, ofwel de kuur intensiever makers zoals de chemische peelingen. Hiermee breiden we uw specifieke behandeling uit met aanvullende producten en behandelingen. Hierdoor zult u sneller meer resultaat krijgen, uiteraard afgestemd op uw huid. Daarnaast hebben we eigen ontwikkelde producten voor thuisgebruik. Bij ons hebben tevens alle productlijnen dezelfde prijs. U betaalt bijvoorbeeld voor een serum voor een acne huid hetzelfde als voor diepe rimpel of littekenhuid. Op deze manier weet u dat wij nooit een product adviseren op basis van uw portemonee, maar op basis van uw huidverbetering.

De huidanalyse

Het is essentieel te weten hoe de huid eruit ziet en hoe het aanvoelt om te weten wat je huidtype is. Huidtypen kunnen worden onderverdeeld in vier grote categorieën t.w. normale huid, vette huid, droge huid en gecombineerde huid. Een huidanalyse en uw persoonlijke wensen is voor ons de basis van onze behandelingen. Wij meten niet alleen met onze meetapparatuur, we gaan ook met u in gesprek over uw huidige gebruik van producten en geven hier advies over indien u dit wenst. Op deze manier weten we zeker dat we de beste behandeling voor uw huid uitvoeren waarbij u de meeste resultaten krijgt.

Microdermabrasie Ultra

Hoe werkt microdermabrasie?

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid 'gemasseerd'. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

Voor welke problemen werkt de behandeling?

 • Vale rokershuid
 • Vage littekens
 • Fijne lijntjes en lichte rimpels
 • Verslapte huid
 • Grove huidstructuur
 • Grove poriën

Resultaten en na de behandeling

 • Het eerste resultaat is vaak al voelbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur in combinatie met aanvullende behandelingen afgestemd op uw huid en gebruik van onze producten geeft de beste resultaten.
 • Uw huid zal meer stralen

U zal een meer egale teint hebben.

RadioFrequency huidverstrakking

Wat is de behandeling?

Gladder, strakker, mooier… willen we dat niet allemaal? RadioFrequency behandelingen maken het mogelijk. Deze pijnloze methode werkt dankzij een radio frequentie technologie.
RadioFrequency werkt in op de verschillende huidlagen. De energie die vrijkomt verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd.
Het resultaat is direct zichtbare verstrakking die in de weken na de behandeling doorwerkt. De huid wordt strakker, gladder en krijgt haar gezonde jonge glans terug.
Wij kunnen uitstekende resultaten behalen met een behandelreeks van gemiddels acht sessies.

Voor welke problemen werkt de behandeling?

 • Huidveroudering
 • Acné-littekens
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Verslapte huid
 • Grove huidstructuur
 • Dubbele kin
 • Neus-wang plooien

Resultaten en na de behandeling

De ontstane roodheid van de huid doordat de doorbloeding opgangkomt zal na enkele uren weer afnemen en zal zeker na 12 tot max 24 uur compleet verdwijnen.

De uiteindelijke resultaten zullen goed zichtbaar worden na een regelmatig verloop van de behandelingen, dit zal een bepaalde tijd in beslag nemen voordat de uitwerking goed zichtbaar is door de aanmaak van het nieuwe collageen en elastine in de huid.

 

Waarom RadioFrequency?

 • Absoluut pijnloos
 • Behandeling van bovenhuid en onderhuids
 • Onmiddelijk resultaat vanaf de eerste behandeling
 • Volledige en snelle behandeling
 • Niet invasief
 • Totale veiligheid
 • Geschikt voor alle huidtypes (1 tot 6)

NigelMacDonald Beauty Essentials Onze eigen producten

De ene crème is de andere niet, en door het enorme scala aan producten wordt het alleen nog maar moeilijker. Daarom hebben we nu ons eigen producten ontwikkeld. Enkel op basis van onze huidanalyse en uw eigen gebruik geven we advies over deze producten, passen we deze toe in onze behandelingen en bieden we deze aan voor uw huidverzorging thuis. In ons magazine in onze clinic kunt u meer informatie vinden over onze producten, waaruit ze bestaan en waarom. Heeft u nog vragen hierover dan vertellen we u graag meer.

Onze nieuwe serum lijn

Met trots kunnen willen we u voorstellen aan onze nieuwe serumlijm, vernieuwd en verbeterd! Maar wat is nou precies een serum? Een serum is vrijwel altijd een dunne emulsie op basis van water of alcohol met daarin een vrij hoge concentratie werkzame stoffen. Je gebruikt een serum als een extra stap in de verzorging, je zou kunnen zeggen dat het serum zorgt dat er voedingsstoffen in de huid terecht komen en dat een creme ervoor zorgt dat de huid beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Natuurlijk zijn er ook cremes die verzorgende ingrediënten bevatten, heel veel zelfs, maar de concentratie is in een serum altijd hoger. Je kunt dus eigenlijk niet zonder creme, maar eventueel wel zonder serum, al kan een echt vette huid soms baat hebben bij het gebruiken van alleen een serum.

Een serum kun je iedere dag gebruiken, maar je kunt een serum bijvoorbeeld ook gebruiken als een kuur, op het moment dat jouw huid wat extra's nodig heeft. Je gebruikt het serum dan een aantal weken achter elkaar ('s ochtends en 's avonds) totdat jouw huid weer opgeknapt is, ideaal bijvoorbeeld als de huid vocht tekort komt of na teveel zon wat pigmentvlekjes vertoont. Een serum is dus ook te gebruiken als een probleemoplosser of als ondersteuning bij het aanpakken van een huidprobleem, zo kan een serum met een hoge concentratie vitamine C heel goed zijn als je last hebt van acné littekentjes bijvoorbeeld.

 

Wanneer gebruik je het?

Je gebruikt een serum naar keuze in de ochtend of in de avond, altijd direct na het reinigen van de huid, je brengt het dus aan op een schone, droge huid, direct na de toner. Het is eigenlijk de eerste stap in huidverzorging (als je toner niet als eerste stap rekent) en je brengt het dus aan voordat je een dag- of nachtcreme aanbregt. Daarna ga je verder met de rest van jouw verzorging, de regel is eigenlijk dat je het product met de dunste textuur als eerste aanbrengt (eerst toner, dan serum, dan creme etc) vandaar dat het serum als eerste komt.

Gebruik je ook een exfoliant? Dan gebruik je die weer voor een serum, maar het kan eventueel wel samen. Overdag gebruik je geen exfoliant (dat maakt de huid namelijk gevoeliger voor de zon en dat is niet handig) en kun je het serum dus weer direct na de toner aanbrengen.

Welk serum kies je?

In principe zijn serums geschikt voor ieder huidtype, omdat ze vrijwel nooit voedende bestanddelen bevatten zoals glycerine die minder fijn zijn voor een vette huid, dus je zou ieder serum kunnen gaan gebruiken. Maar je kunt natuurlijk het beste kiezen voor eer serum dat jouw huid ondersteunt! Heb je een huid met wat pigmentvlekken? Dan hebben we een serum dat die aanpakt. Heeft jouw huid echt een tekort aan vocht (voelt het trekkerig aan en heb je veel fijne lijntjes?) dan is onze hydraterende Magic hyaluron serum natuurlijk een goed idee. Maar er zijn ook serums die verschillende problemen aanpakken, iets wat natuurlijk heel handig is. In principe kun je al vrij vroeg een serum gaan gebruiken, zeker vanaf 25 jaar, maar gebruik je het serum als kuurtje dan kun je ook al eerder beginnen als je denkt dat jouw huid er baat bij heeft. 

Quick Refresh behandelingen 30 minuten behandeling 

 • Microdermabrasie Authentic 29.99 per behandeling
 • Chemical peeling (glycolzuur) 29,99 per behandeling

Wij hebben verschillende combinatie pakketten. Hiervoor zijn bijzondere voorwaarden van toepassing welke besproken worden tijdens het intake gesprek.

 

Bel mij terug

Buy now
Boek