Diodelaser ontharen AANBIEDING

Bij NigelMacDonald Clinics zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van ongewenste haargroei in het gezicht of op het lichaam, door middel van definitieve laserontharing. Met grote trots introduceren we de diode lightsheer laser ontharingstechniek. Een techniek die op dit moment als meest effectieve ontharings techniek geldt. Een techniek die al langer bestaat, echter ontbetaalbaar was voor vele. Met grote trots kunnen wij zeggen dat wij de eerste en enige beauty clinic in het noorden zijn welke betaalbaar de lightsheer laser behandelingen aanbiedt!

 

Wat is het verschil tussen IPL en diode laser ontharen? 

Alle methoden zijn gericht op definitief ontharen. De werking van IPL of lasertherapie is hetzelfde. Beide verwarmen het pigment in de haarzakjes waardoor deze wordt beschadigd. Door herhaling van de behandeling wordt deze zodanig beschadigd dat de haren definitief weg zullen blijven.

Het verschil tussen IPL en laser is het licht waarmee gewerkt wordt. Het licht bij IPL wordt uitgezonden in meerdere golflengtes, namelijk tussen de 550 en de 1200 nanometer. Dit licht wordt gefilterd om de juiste nanometer te verkrijgen die nodig is om haren te kunnen beschadigen/vernietigen. Echter blijft de IPL altijd een breed spectrum houden waarbij het zich richt op meerdere nanometers.

De laser werkt daarentegen met één krachtige energiestraal van één golflengte, met één bepaalde nanometer, die direct het pigment in de haarzakjes aanpakt. Hierdoor kunnen met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt worden. Het licht van een laser is dus veel sterker dan bij de IPL, waardoor de haarzakjes ook beter vernietigd worden. Een ontharingslaser is specifiek gemaakt om haren definitief te kunnen vernietigen. Hierdoor ben je met de laser veel sneller klaar dan met de IPL en is de laser uiteindelijk voordeliger.

10%-100% korting voor jullie beide!

Schaf je samen met iemand een diodelaser pakket aan, dan ontvangen jullie beide een korting van 10%! Neem jij zelf 5 vrienden mee die een pakket aanschaffen, dan ontvang jij 50% korting en jou vrienden elk 10% korting. Vraag voor meer informatie of de gunstige voorwaarden onze specialisten. Let op, deze actie loopt tot eind van deze maand!


Waarom gaat NigelMacDonald Clinics naast IPL SHR ook Ice Diode Laseren? 

Kwaliteit blijven bieden en meegroeien met de nieuwe ontwikkelingen vinden wij erg belangrijk. Daarom start NigelMacDonald in december 2017 met de Diode laser: LightSheer (810NM). De behandelmethode van deze laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! En door de zuivere golflengte gaat er geen licht verloren en is de effectiviteit optimaal.

Naar aanleiding van resultaten uit vele en uitgebreide studies wordt deze laser ook wel de "Gouden Standaard" voor permanent ontharen genoemd. De LightSheer  Diode laser wordt wereldwijd in klinieken en ziekenhuizen gebruikt en is de juiste keuze voor optimale veiligheid, effectiviteit en efficiëntie.

Ik heb nog een IPL SHR pakket maar wil graag met de diodelaser verder, kan dat? 

Uiteraard kan dat! We zetten uw bestaande tegoed om in de diodelaser behandelingen. Wilt u gewoon vrolijk verder met IPL SHR dan gaan we daarmee verder.

Hoe werkt de Diode laser?

De laser straalt een hoog geconcentreerde lichtstraal in het haarzakje. Dit licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarcellen. Hierdoor wordt de haar verhit en de haarwortel vernietigd, zodat daaruit geen nieuwe haar kan groeien.

Hoe verloopt een behandeling?

Tijdens de behandeling voelt u een sterke warmte en prikkeling. Door een speciale koeling aan de laser wordt de bovenlaag van de huid gekoeld, dit beschermt de huid tegen beschadiging en vermindert het prikkelende gevoel tijdens de behandeling. De behandeling is niet pijnloos maar word vaak goed verdragen. De huid kan iets rood kleuren en licht opzwellen. Dit houdt maximaal 2 tot 4 uur aan. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten voortzetten. Na ongeveer 1,5 à 2 weken kunnen de haren los gaan zitten en uitvallen.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Gemiddeld zijn er 5 tot 10 behandelingen nodig om alle haren te behandelen.

Welk resultaat kunt u verwachten?

Op de behandelde plekken wordt ongewenste haargroei tot 80-90% verwijderd. De resterende haren kunnen dunner en lichter van kleur zijn. Het blijft altijd mogelijk dat in de loop der jaren andere haarzakjes geactiveerd worden onder invloed van hormonen (bijvoorbeeld in de overgang) of medicatie.

Is laseren veilig? 

Jazeker! In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode laser zijn energie (warmte) af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid onbeschadigd de laten. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de laserenergie. Dit maakt de behandeling uiterst veilig.

Het effect!

Het effect zie je na ongeveer 2 à 4 weken. Dan begint een deel van de behandelde haren los te laten en ontstaan er onbehaarde plekken. Bij het ontstaan van kale plekken zie je dat de kuur dus aanslaat. Ook kunnen haren dunner terugkomen. 
Je mag uitgaan van 80% tot 90% haar vermindering. 100% glad worden is niet realistisch. Helaas zitten er onder onze huid haarzakjes die ‘slapen’ of slechts licht dons produceren. Deze kunnen door hormoonveranderingen wakker worden in een later stadium in ons leven, bijvoorbeeld bij zwangerschap, menopauze, gebruik van medicijnen (antibiotica, hormoonpreparaten).

 

Hoofdlijnen verschillen Ice diode laser en IPL SHR

  Laser ontharen IPL ontharen
Werkwijze De laser zendt één krachtige energiestraal van één golflengte/kleur. Hierdoor gaat er geen licht verloren, en is de behandeling uiterst effectief. Het licht bij IPL wordt uitgezonden in meerdere golflengtes (kleuren), net zoals bij een gewone lamp. Het licht is dus veel minder sterk dan bij laser, waardoor de haarzakjes minder goed vernietigd worden.
Aantal behandelingen Gemiddeld 5-8 behandelingen Gemiddeld 8-12
Onderhoud minimaal tot geen onderhoudsbehandelingen vereist Gemiddeld 2 onderhoudsbehandelingen per jaar
Prijs Wordt vooral aangeboden in privéklinieken en is vele malen kostbaarder dan IPL ontharen Goedkoper dan laser ontharen
Complicaties & bijwerkingen
  • Kan pijnlijk zijn op gevoelige plekken (bijv. bovenlip, oksels, voeten en handen)
  • Na de behandeling is de huid vaak wat rood en geïrriteerd
  • Relatief lange hersteltijd (enkele dagen)
  • Bij verkeerd gebruik laserapparatuur kans op brandwonden
  • Vaak nauwelijks pijnlijk
  • Kan sprake zijn van nagloeien en een licht geïrriteerde huid na de behandeling
  • Kortere hersteltijd
  • Wanneer op de verkeerde manier toegepast (door een onervaren en ongetrainde behandelaar) is er een risico op bijwerkingen, zoals brandwonden
Resultaat Zeer effectieve behandeling, tot 80% van de haren wordt permanent verwijderd Effectief, maar met onderhoudsbehandelingen zijn vereist

Aanbieding van de maand

Maak nu gebruik van de aanbieding van de maand! Heb jij andere wensen? Neem dan contact met ons op voor een Ice diode laser pakket aanbieding op maat!

Klant ervaringen

 

 
diode laser ontharen
Ice diodelaser behandeling bij NigelMacDonald Clinics in Groningen

Bel mij terug

Buy now
Boek