brazilianwax

Als sinds eeuwen is een vrouw met gladde en vlekkeloze huid het symbool van sensualiteit en schoonheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontharen van je huid op die plaatsen waar je geen haar wil hebben. Tegenwoordig is ontharen een vast onderdeel van de regelmatige verzorging en hygiëne voor iedere vrouw.

DE BEHANDELING
Allereerst worden huid en haren gedesinfecteerd om de huid te ontsmetten en te beschermen tegen eventuele irritatie. Hierna wordt een zacht poeder op de huid aangebracht om te voorkomen dat de wax niet aan de huid blijft plakken. Afhankelijk van uw huidtype en het te harsen lichaamsdeel zal de waxsoort worden bepaald.

Na het harsen wordt een speciale reinigingslotion gebruikt waarmee de achtergebleven harsresten worden verwijderd. Deze lotion sluit tevens de porïen en verzorgt en verzacht de huid. Tenslotte wordt een gel gebruikt die de huid verkoelt en eventuele roodheid tegen gaat. Door de verzorgende ingrediënten zoals onder andere Aloë Vera en Glycerine blijft de huid heerlijk zacht.

Na de eerste behandeling blijft het resultaat ongeveer 3 tot 6 weken zichtbaar, afhankelijk van uw haartype. Warmte stimuleert de haargroei, daarom groeit haar sneller in de zomer dan in de winter. Door het regelmatig waxen worden haartjes zachter en vertraagd de haargroei aanzienlijk waardoor er minder vaak een behandeling nodig zal zijn.[/toggle]
WANNEER KUNT U NIET WAXEN

  • Wanneer u duurzame IPL ontharingsbehandelingen ondergaat
  • Wij waxen geen intieme zone’s bij heren
  • Wanneer uw haar niet tussen de 0,5 en 1,5 centimeter is
  • Het is beter om vlak voor of tijdens uw menstruatie niet te waxen als u dan extra gevoelig bent
  • Bij zwangerschap is het de eerste 4 maanden niet veilig om te waxen
  • Bij medicijnengebruik zoals Retin-A, Renova, Differin en Isotretinoin wordt het afgeraden om te waxen
  • Bij personen met Diabetes wordt het niet aangeraden om te waxen
  • Bij een beschadige huid kan er eveneens niet worden gewaxt

AANBIEDING

Wij hebben momenteel een unieke aanbieding. Wil je hier gebruik van maken, geef dit dan aan bij je reservering en vermeld bij het afrekenen dat je van de unieke Google wax aanbieding gebruik wilt maken.

VROUW

Brazilian wax
(zonder bilnaad)
€19,95
Hollywood wax
(met bilnaad)
€ 24,95
Onderbenen, Brazilian en oksels  29,95

VOORZORGSMAATREGELEN

Het is belangrijk dat u, voordat u naar de salon komt voor harsen, geen bodymilk of crème gebruikt op de te harsen huid. Dit zorgt voor een vette laag op de huid waardoor de hars niet goed zijn werk kan doen. De haren dienen minstens 0,5 centimeter tot 1,5 cenimeter te zijn. Indien u gevoelig bent voor pijn adviseren we 2 uur van tevoren een asperine of pijnstiller te nemen.

HOE BOEK IK MIJN AFSPRAAK IN

U kunt uw eerste afspraak inboeken onder “OVERIGE BEHANDELINGEN”  Deze boekt u in onder “WAX Intake en eerste behandeling (pakket of behandeling naar keuze)”  Vervolg behandelingen kunt u inboeken onder OVERIGE BEHANDELINGEN en het pakket of zone die behandeld wilt hebben van het WAXING.

Klanten voor de waxing behandelingen kunnen dit via onze online agenda doen, via de mail of de telefoon. Hou er rekening mee dat u indien u verhindert bent uw afspraak UITERLIJK 24 uur vantevoren VIA DE ONLINE AGENDA annuleert. Indien u dit niet doet, wordt ten ALLE tijden de behandeling in rekening gebracht dan wel van uw tegoed afgehaald omdat we deze tijd enkel voor u hadden gereserveerd.

Buy now
Boek