Gellac nagels

Wat is Gellak

Wat is Gellak?
Gelac, Gelacq, Gelacquer, mani•Q, mani-Q Color van Young Nails, GelColor by OPI, Color Gel, Essie Gel Polish, Gelish van Hand and Nail Harmony, CND Shellac nagellak, CND Shellac nagels en Gellak zijn allemaal verschillende namen voor Soak Off Gel. Gel of Gelnagels kun je normaal niet afweken in Aceton, de nieuwe generatie gels wel, vandaar de aanduiding Soak Off (afweekbaar). De innovatieve revolutie van de afgelopen drie jaar is dat Soak Off Gel wordt gepresenteerd als kleurlak waardoor het lijkt op gewone nagellak.

Hoe werkt Gellak?
Alle Soak Off Gels -voor het gemak Gellak- werken volgens hetzelfde principe, eerst wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tot slot een toplaag (topcoat). Uitharding van iedere laag gebeurt met een UV lamp. Het resultaat van de lagen samen zorgt voor twee zaken: versteviging van de natuurlijke of kunstnagel en als een bijna onslijtbare vervanger van gewone nagellak.

Hoe lang blijft Gellak perfect zitten?
Gellak is dus geen normale nagellak maar een dunne kleurlak op gelbasis die uithardt onder de UV lamp waardoor de kleur twee tot drie weken perfect blijft zitten zonder te chippen (afbladderen van de nagellak). Op de teennagels blijft Gellak zelfs zes tot acht weken perfect.

De Gellakken hebben de afgelopen tijd alle records gebroken, alle -grote- fabrikanten hebben inmiddels een eigen variant met verschillende namen. Het zijn fantastische producten voor alle vrouwen met of zonder kunstnagels.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Bel mij terug

Buy now
Boek