Afspraakgemaakt

Yes! De afspraak staat, nu nog de juiste voorbereidingen. Denk erom dat je de bevestiging van de afspraak die je net hebt ontvangen in de mail bewaard indien je deze (uiterlijk 24 uur vantevoren) wilt annuleren!

IPL SHR & Diodelaser:

- De behandeling werkt het beste als je 1 dag van tevoren hebt geschoren.
- Geen producten gebruiken op de zone's die we gaan behandelen.
- Voorafgaand aan de behandeling 3 weken niet waxen, epileren of ontharingscrème gebruiken.

Waxen

- Zorg ervoor dat je haren tussen de 0,5 en 1,5 cm zijn.
- Scrub de zone die we behandelen 1 dag van tevoren.
- Neem van tevoren een aspirine indien je een gevoelige huid hebt.

Huidverbetering

- 48 uur niet scrubben of onder de zonnebank.
- Hou er rekening mee dat je huid extra gevoelig is voor make-up na de behandeling

Tandenbleken

Poets voor de behandeling je tanden, uiteraard kan ook bij ons in de clinic. Hou er rekening mee dat we adviseren minimaal 24 uur na de behandeling geen kleurstoffen te nuttigen en niet te roken. Uiteraard geven we je een paar goede tips voor wat wel kan, je moet niet omvallen na de behandeling.

Afslank behandelingen TheSlimmingClinic

- Drink 3 dagen voor de behandeling 2 liter water per dag

Denk je bij je afspraak eraan dat:

1. Je bent zelf verantwoordelijk bent voor je afspraken. Je kunt zelf uw afspraken maken, wijzigen of annuleren via de bevestigingsmail die je zojuist hebt ontvangen in je mail.
2 . Afspraken kunnen worden geannuleerd uiterlijk 24 uur van tevoren. Helaas is het daarna niet meer mogelijk je afspraak te annuleren.
3. Als je een afspraak probeert te annuleren, maar dit lijkt niet mogelijk te zijn, komt het omdat het binnen 24 uur voor je afspraak is. Een nieuwe afspraak maken en een opmerking erbij toevoegen dat de andere mag vervallen is onjuist en kunnen wij helaas niet accepteren.
5. Annuleringen kunnen niet telefonisch of via de mail gedaan worden, enkel via de online agenda uiterlijk 24 uur van tevoren, hierna moeten wij streng zijn en zullen we annuleringskosten in rekening brengen.
6. Wij maken geen uitzonderingen op ons annuleringsbeleid, op deze manier kunnen wij je onze scherpe prijzen blijven bieden.

Ps. Wist u dat wij ook voor andere behandelingen ontzettend leuke aanbiedingen hebben? Klik daarvoor hier!

Buy now
Boek