actie-afspraak-maken

Scroll naar beneden en geniet van onze vernieuwde online agenda!

Denkt u bij het maken van uw afspraak dat:

1. U bent zelf verantwoordelijk bent voor uw afspraken. U kunt zelf uw afspraken online maken en annuleren via de email met de bevestiging van de afspraak.
2 . Afspraken kunnen enkel via de bevestigings-email geannuleerd worden, (bewaar daarom deze goed) tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Hierna is het niet meer mogelijk uw afspraak te annuleren.
3. Wilt u meerdere onderdelen in dezelfde behandeling inplannen dan kunt u deze onderdelen hieronder aanvinken.
4. Als u een afspraak eruit probeert te halen, maar dit lijkt niet mogelijk te zijn komt het omdat het niet 24 uur voor uw afspraak is. Een nieuwe afspraak maken en een opmerking erbij toevoegen dat de andere mag vervallen is onjuist en kunnen wij helaas niet accepteren.
5. Annuleringen niet via de email of telefoon doorgegeven kunnen worden, enkel via de bevestigings-email en uiterlijk 24 uur van tevoren, hierna moeten wij helaas annuleringskosten in rekening brengen.
6. Om het voor iedereen fair te houden maken wij geen uitzonderingen op ons annuleringsbeleid, op deze manier kunnen wij u onze scherpe prijzen blijven bieden.
7. Bij de bevestiging van de afspraak ontvang u een link naar de juiste voorzorgsmaatregelen die getroffen dienen te worden voor de behandeling, neem deze daarom goed door.
8. Om onze dienstverlening te optimaliseren ontvangt u na uw behandeling een email met de nazorg instructie en een feedback verzoek. Hierbij kunt u aangeven of u tevreden bent en dit eventueel toelichten. Graag ontvangen wij uw feedback!
9. Bij aankomst van uw afspraak kan het zijn dat onze behandelspecialisten nog druk aan het behandelen zijn. Schenk gerust een glaasje water, kopje thee of koffie in. Uw behandelspecialist zal op de afgesproken tijd bij u komen. Het is niet nodig op de bel te drukken.

Buy now
Boek